Hvordan lage et skjermopptak hvis du har problemer med et program

Hvis du støter på et problem med programmet, kan du gjøre et skjermopptak og sporing og sende dem til kundeservice for analyse.

For å gjøre skjermopptak og spor:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Åpne hovedvinduet og klikk på Meny-knappen.
  3. Velg KundeserviceProblem under opptakÅpne fra rullegardinmenyen.
  4. Velg Ta opp fra skjermen avmerkingsboksen. Hvis Ta opp fra skjermen avmerkingsboksen er ikke valgt, klikker Start opptak oppretter kun en sporingsfil (tjenestefil som inneholder informasjon om programmetsdrift).
  5. Velg avmerkingsboksen Ta opp sporing på lavt nivå (valgfritt) hvis du ble bedt om å gjøre det av en ekspert fra kundeservice.
  6. Klikk på Start opptak.

Opptaksindikatoren vises i den øvre delen av skjermen.

7. Utfør handlinger som viser problemet du har.
  8. Klikk på Stopp og lagre.

Opptaket stoppes og lagres i et arkiv på skrivebordet. Arkivet kan bare nås med administratorrettigheter.

9. Klikk på Gå til arkiv.

Dette åpner et Utforsker-vindu på plasseringen av ZIP-arkivet. Arkivet inneholder skjermopptaket og en sporingsfil.

10. Send arkivet til kommunikasjonskanalen spesifisert av kundeserviceeksperten.
  11. Hvis du vil slette alle systemdata, rapporter og sporinger, klikker du Slett alle tjenestedata og -rapporter.